1. Anasayfa
  2. ANA SAYFA

KUKLA OYUNCAK


0

 

 YOUTOBE KANALIMIZI GÖRDÜNÜZ MÜ?

 

 

Malzemeler:

1 adet strafor top ya da pinpon topu

1 adet kalın pet bardak

1 adet pipet

Kumaş

Keçe ya da eva

 

Otomatik alternatif metin yok.

 

Yarım daire şeklinde kesilmiş eva ya da keçeyi yapıştırıcı kullanarak topun üzerine yapıştırıyoruz, şapkanın ponponunu unutmuyoruz.. Silikonla yapıştırılması işinizi kolaylaştıracaktır. Gözlerini çiziyoruz, biz asetat kalemi kullandık. Burnu için kırmızı minik bir daire, ağzı içinse fasulye biçiminde kesilmiş bir parça yapıştırıyoruz.

Eğer strafor top kullandıysanız videodaki gibi pipeti içine doğru ittirerek bir delik açıyoruz. Deliğin içine bir damla sıcak silikon sıkılırsa sağlam olacaktır. 

Bardağın üstüne yapıştırıcı sürerek kumaşı yapıştırıyoruz ve bardağın altına pipetin gireceği büyüklükte bir delik açıyoruz (iğne ile bat çıkar, bat çıkar yaparak bu işlem yapılabilir).  Pipeti delikten geçiriyoruz, ip yardımıyla kumaşla pipeti bağlıyoruz ( Bu kısımda da bir damla silikon kullanılırsa kumaş kaymaz.).  Papyon, kollar yapışınca da kuklamız hazıır… Eğlenceli, yapımı kolay bu oyuncak için malzeme bulmaksa çok kolay.. O zaman n’apıyoruz? KIRTKIRTLIYORUZ :)

 

 

 

 

 

Diğer kuklamız biraz daha büyük. Çünkü o kullanılmayan bir abajur başlığından yapıldı.. Ahşap bir çubukla bağlandı, başı ise keçe .. Bakalım sizin üretici zekanızdan neler çıkacak?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Okumaya Devam Et
TEPKİNİZ
  • 0
    be_end_m
    BEĞENDİM
  • 0
    sevd_m
    SEVDİM
  • 0
    e_lend_m
    EĞLENDİM
  • 0
    _z_ld_m
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    _a_irdim
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    kizdim
    KIZDIM
İlginizi Çekebilir